Stamppottenavond groot succes!

Stamppottenavond groot succes!

6 maart 2017 11:15


De traditionele jaarlijkse boerenkoolavond bij de Zuidvogels is onder grote belangstelling fantastisch verlopen.

Naast het feit dat alle sponsoren van de club weer gezellig konden bijpraten onder het genot van een lekker bord Hollandse stamppot, een goed glas Franse wijn en een prima dessert, had de sponsorcommissie voor dit jaar een noviteit in petto: een veiling van een 30-tal (!) prachtige ‘veilingstukken’, ook wel kavels genoemd. Vaak belangeloos aangeboden door mensen met een groot Zuidvogels-hart.? En dat allemaal om de naderende nieuwbouwplannen van de Zuidvogels-accommodatie (start: medio 2017) van nog meer ‘rood-groen’ cachet te voorzien.

De kavels varieerden van setjes wollen mutsen tot een flatscreen TV of 4 uur financieel advies tot (de klapper van deze veiling) het gebruik van de meeste luxe skybox in de Amsterdam  Arena tijdens een wedstrijd van Ajax  incl. catering voor 10 personen.

De geroutineerde veilingmeester van deze avond, Rolf van Essen, wist bij de vele genodigden de juiste ‘financiële snaar’ te raken en door zijn top-act werd er deze avond € 15.000 (!) voor HSV De Zuidvogels in het laatje gebracht, een geweldige opbrengst voor deze mooie vereniging.

Tevens hebben zich een aantal ondernemers gemeld om de club te gaan ondersteunen.

Al met al dus een prima samenzijn van eenieder die De Zuidvogels een warm hart toedraagt, een evenement dat duidelijk voor herhaling vatbaar is!

We danken iedereen die dit evenement mogelijk maakten: onze sponsoren én ook alle vrijwilligers!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!