Bavaria Business Event juni 2019

Bavaria Business Event juni 2019Op 27 juni aanstaande organiseert De Zuidvogels een leuk Business Event voor het bedrijfsleven in Huizen en de rest van 't Gooi. Een netwerkmoment voor het bedrijfsleven, waarvan het plan is om dit met enige regelmaat te herhalen. U geniet van leuke en verrassende consumpties van Slagerij Spoelder en bijzondere sprekers en onderwerpen. Drankenleverancier Bavaria was enthousiast over de ideeën en heeft haar naam er aan verbonden waarmee het Bavaria Business Event is ontstaan.

Op de eerste editie staat het thema Veilen centraal. Een onderwerp waar veel ondernemers niet mee bekend zullen zijn en zich daarbij ook niet realiseren wat veilen voor hun onderneming kan betekenen. Een niet voor de hand liggende invalshoek voor het ondernemerschap en juist daarom interessant. Hans Winter van BVA Auctions komt over zijn vak vertellen: "Van faillissementsveiling naar verkoopkanaal". BVA Auctions is hét online veilinghuis van Europa. 

Rond de klok van half zeven gaan we dan weer een keertje écht veilen bij De Zuidvogels. De sponsoren van De Zuidvogels hebben weer belangeloos een aantal leuke kavels ter beschikking gesteld en de opbrengst van de veiling komt ten goede aan de vereniging.

Na de veiling bieden we u een live zanger, zodat u in ongedwongen sfeer, onder het genot van een goede Bavaria, kunt netwerken. 

De toegang tot dit Bavaria Business Event is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via het formulier op deze website. Ook kunt u daar een gratis shuttle naar en van het clubhuis aanvragen. 

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 120. En vol = vol! 

Programma: 
17.00 uur: ontvangst met borrel
17.30 uur: gastspreker Hans Winter van BVA Auctions. "Van faillissementsveiling naar verkoopkanaal"
18.00 uur: netwerkpauze
18.30 uur: live veiling van 30 leuke objecten
19.30 uur: live muziek en mogelijkheid tot netwerken
21.00 uur: einde en indien gewenst gratis shuttle naar huis. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!