Walking Football

Walking Football

Kop_voor_menuitem.png

Walking Football, nieuw bij HSV De Zuidvogels

Je bent zo jong als je je voelt en nooit te oud om te leren.
Dat zijn de basisprincipes van Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Deze vorm van voetbal, waarbij in wandeltempo op een kwart veld wordt gespeeld, wordt steeds populairder. Onze kaboutervelden zijn hier uitermate geschikt voor.
Er wordt tijdens het partijtje niet gerend, de bal mag niet boven heuphoogte komen en er worden geen slidings gemaakt.
Dus met Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een mooie mogelijkheid om betrokken te raken of blijven bij de vereniging.

Na afloop is er uiteraard een derde helft met een bakkie koffie.

Start trainingen
Het doel was om te starten met een 6-weken introductie Walking Football op de vrijdagochtenden. Helaas hebben we door Covid-19 nu geen mogelijkheden om te starten. Maar zodra het weer op een veilige manier mag, gaan we beginnen.


Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze introductie en wil je op de hoogte gehouden worden, laat dan hier je gegevens achter. De inschrijving staat open voor leden en niet-leden. De inschrijving voor de proeftrainingen is gratis.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!