Oranjefestival

Oranjefestival

Header_voor_website_formulier_2.jpg

HSV De Zuidvogels organiseert ook in 2022 Oranjefestival!
Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert HSV De Zuidvogels op 15 mei wederom het Oranjefestival op de Wolfskamer aan de Bestevaer onder het motto “Ga voetballen als Oranje!”. Voor dit Oranjefestival werkt HSV De Zuidvogels samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. De trainers van de Huizer club staan die dag klaar met een specifiek door de KNVB ontwikkeld trainingscircuit. De club heeft daarvoor tevens allerlei hulpmiddelen ontvangen, waaronder speciale Oranje-hesjes voor de kinderen.

Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen dit festival, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk via onze inschrijfpagina! De toegang is gratis en het Oranjefestival is bestemd voor alle kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Om deel te nemen aan dit festival is het niet verplicht om ook lid te zijn van HSV De Zuidvogels. Ook niet-leden mogen zich inschrijven. Je kan jezelf inschrijven, maar ook je hele team. Zowel leden als niet-leden moeten zich inschrijven! 

ER KAN TOT 7 MEI A.S. INGESCHREVEN WORDEN

Meer informatie of vragen?
Het Oranjefestival vindt plaats op 15 mei 2022 op Sportpark Wolfskamer van HSV De Zuidvogels. Het festival start om 11.00 en eindigt om 12.30 uur.
Mocht je echt niet kunnen komen: we zijn nieuwsgierig naar je beweegredenen, dat soort informatie is voor ons belangrijk. Stuur een e-mailtje naar oranjefestival@hsvdezuidvogels.nl! 

Download hier de PDF brochure

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!