F-pupillen zaterdag, F3, 3e klasse 12

12 september 2015 8:30

Jongens wat was het vroeg vanmorgen, maar jullie waren allemaal wakker en hadden er zin in.
Eenmaak op het veld aangekomen, kregen ze een echte warming up van trainer Mark, die speciaal voor jullie vroeg zijn bed uit was gekomen.

Toen er ook een scheidsrechter geardiveerd was konden we van start. Met Keano op het doel was het even zoeken voorin. Gelukkig wist Keano het eerste schot te stoppen. Sam en Thijs buffelde voorin en er werd gescoord!
0-1 wat fijn zeg, maar voordat we het doorhadden zat SDO aan onze kant, boem hij zit.
Met alle boys in de aanval werd er door een prachtige corner van Thijs 1-2 gemaakt.
Ze gingen wel heel gelijk op zo, maar daar was Sam, die dacht hallo? Wat is dat nou. En boem daar was de gelijkmaker. Pfft wat spannend zeg.
SDO liet het er niet bij zitten zeg, met alle krachten moesten ze langs onze ster verdediging. Wat hebben ze geknokt, Tijn, Robin en Kane. Maar drie harde knallen was de bal onhoudbaar 2-3.
Rust...

Tijn ging keepen en Keano was vastbesloten om ervoor te gaan. En daar gingen ze hoor de tweede helft! Wauw wat een leuk spel om te zien en wat een kansen zeg; Lorenzo, Boris, Sam, Thijs en Ishak bleven proberen. Tijdens een duel kregen we een vrije trap alleen hadden de spelers dit niet helemaal door doelpunt, alleen die telde niet. Nu maar hopen dat de vrije trap er in gaat.
Robin ging hem nemen. Hoe dapper. BAM!!!! Hij zit. Prachtig!!!! 3-3

het is nog niet gespeeld hoor. Je voelde de druk toenemen bij spelers maar ook langs de lijn.
Mooi samen spel voorin, wat aanpassingen achterin, probeerde Zuidvogels alles uit de kast halen. En ja hoor via SDO scoorde Keano de 3-4!!!

Wat een spanning zeg. Hou vol jongens, maar nog geen vijf minuten later de gelijkmaker 4-4. Blijkbaar moest het eindigen in gelijkspel.

Ze waren aan elkaar gewaagd. Top gespeeld jongens.