John F. Kennedylaan 116
3931XM
WOUDENBERG
tel. 033-2862259

Het 4e duel in deze competitie bracht Zuidvogels bij oude bekende Woudenberg. In een wat ongelijke strijd moesten de Woudenbergers uiteindelijk het onderspit delven. Na een redelijk tot goede eerste helft van 'rood-groen' met een 0-2 voorsprong, werd de zege pas in de laatste fase van het duel duidelijker op het scorebord gezet met 0-4. Een regelmatige zege voor de Huizer ploeg.
Het verslag van dit duel is op basis van ooggetuigen en derhalve wat korter. De 1e helft was een beter Zuidvogels te zien dan de geel-zwarten uit Woudenberg. Zuidvogels combineerde makkelijker naar voren en creeërde al snel mogelijkheden via Martin Campbell (2x schot op doel). In de 8e minuut viel de 0-1, na een goeie actie over rechts van Martin Campbell, was het Youri van Kommer die op de goeie plaats stond om diens voorzet op maat te verzilveren.

Zuidvogels blijft druk houden op de verdediging van Woudenberg en ziet mogelijkheden voor van Kommer, van Erkel en Schoon helaas in schoonheid sterven. Echter, Redouan Bousoufi is een speler die in een flits mooie dingen kan doen, zo ook in de 30e minuut: een passeeractie op snelheid langs zijn directe tegenstander en tussen 2 verdedigers schiet hij vervolgens fraai binnen voor de 0-2.
Woudenberg weet op momenten iets terug te doen, voornamelijk via vrije trappen, maar keeper Danny Versteegt is attent deze middag en houdt zijn doel schoon.
Na rust eigenlijk een herhaling van zetten: Woudenberg de onderliggende partij, een aandringend Zuidvogels dat wederom kansen creert, o.a. via Campbell, van Erkel, Boussoufi (op de paal) en Camps. De 0-2 blijft lang op het bord staan, Zuidvogels oogde in die fase minder geinspireerd dan voor rust en Woudenberg prikt zo nu en dan naar voren richting Danny Versteegt, maar echt zicht op de aansluitingstreffer is er niet voor 'geel-zwart'.
Na 75 minuten verlaat Martin Campbell het veld voor Brian Schimmel en 2 minuten later is deze vervanger al succesvol: een mooie lob over de keeper van Woudenberg betekent de 0-3
De laatste duit in het zakje deze middag is weer voor Redouan Boussuofi, in de 84e minuut soleert hij naar de eindstand 0-4.

Een zege voor Zuidvogels, die regelmatig tot stand is gekomen. Het begint nu aardig in het ritme te komen. Komende zaterdag wacht Sliedrecht op de Wolfskamer, aanvang: 14.30 uur.