Vanuit Nunspeet verdient met drie punten huiswaarts. - HSV De Zuidvogels

Vanuit Nunspeet verdient met drie punten huiswaarts.

Vanuit Nunspeet verdient met drie punten huiswaarts.

Nunspeet 1

2 - 4

HSV De Zuidvogels 1

Assist: Jorni Camps
11'
Imar Kort (intikker)
Melle van der Woude (schot)
23'
Dominique van de Grift
45'
Emiel Goud
57'
Andrew Galea
60'
Maikel van der Wijk
Bram van de Worp
60'
Fabian Zoet
Max Engelmann
76'
Ruben Kappers
Jonathan van ´t Hof
76'
Vincent Huisman
Max Jansen (schot)
82'
91'
Assist: Imar Kort

Competitie

1e klasse A

Datum

4 maart 2023 14:45

Scheidsrechter

F.M. Tol

Accommodatie

Sportpark De Wiltsangh
Sportlaan 1
8072CA
NUNSPEET
tel. 0341 252882

Als de trainer terugkomt van zijn wintersportvakantie voor de wedstrijd en daarna weer naar Oostenrijk terug gaat, kan je niet anders dan hem terugsturen met 3 punten in de pocket. En zo hebben de mannen het ook gefikst. Een goede wedstrijd van Zuidvogels met wel enkele foutjes waardoor Nunspeet kon scoren. Een verdiende 2-4 winst van Zuidvogels uit bij Nunspeet.

Al in de 7de minuut een kansje voor Zuidvogels, Kort krijgt de bal aangespeeld en haalt uit, maar helaas verdwijnt de bal over de goal. En nog geen drie minuten later is het Camps die opkomt zetten en van Waveren bediend die vanaf rand strafschot gebied de bal beheerst in de korte hoek schiet 0-1. En direct daarna weer een aanval van Zuidvogels waar de bal tot corner verwerkt wordt door Nunspeet. Van Eijnsbergen verzorgt een perfect indraaiende corner op Kort die de bal in de goal toucheert 0-2. In de 23ste minuut fouten in de verdediging van Zuidvogels. Nunspeet kan vrij opkomen en in de verdediging wordt slap ingegrepen waardoor van der Woude vrij kan uithalen en Versteegt kansloos achter laat 1-2. In de hierna volgende minuten enkele aanvalletjes van Nunspeet en Zuidvogels maar niet echte doelrijpe kansen tot in de 41ste minuut. Een aanval van Zuidvogels, de bal wordt voorgegeven, doorgekopt door een Nunspeet speler beland bij van Zelst die scoort. Grensrechter de Rooi vlagt voor Buitenspel en scheidsrechter Tol keurt de goal af. Geheel Zuidvogels protesteert omdat de bal via een Nunspeet speler voor kwam, maar Tol blijft bij zijn besluit. Rust!

De eerste minuten na de rust wisselen de aanvallen elkaar af tot in de 59ste minuut. Een lange ingooi door van Eijnsbergen naar Horsmeijer die de bal doorkopt. De bal komt bij Van Erkel voor zijn voeten en hij schiet met links de bal in de lange hoek 1-3. In de 60ste minuut een kans voor Nunspeet. Een corner wordt voorgegeven en raakt de paal waardoor Zuidvogels de bal kan wegwerken. Ook nu weer volgen de aanvallen elkaar weer op, dan weer Nunspeet, dan weer Zuidvogels maar nog geen doelpunten. Nunspeet brengt verse spelers in om zo het tij te doen keren.  In de 82ste minuut wordt de opkomende Jansen van Nunspeet geen strobreed in de weg gelegd en hij kan vrij vernietigend uithalen en onhoudbaar Versteegt passeren 2-3. In de 90ste minuut nog een kans voor van Zelst, alleen op de keeper af schiet hij de bal op de goal. Keeper Niebeek weet de bal net achter te tikken. De corner levert niks op. Maar de daarop volgende aanval wel. Kort komt opzetten en geeft de bal voor. Die bal komt via een speler van Nunspeet terecht bij Kammeron die de bal slinks langs keeper Niebeek schiet 2-4 tevens de eindstand.

Aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen Argon. Deze wedstrijd begint om 14:30 uur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!