Zuidvogels verliest in de laatste minuut van Roda’46 - HSV De Zuidvogels

Zuidvogels verliest in de laatste minuut van Roda’46

Zuidvogels verliest in de laatste minuut van Roda’46

HSV De Zuidvogels 1

1 - 2

Roda '46 1

Imar Kort (schot)
16'
30'
Julian Koning (kopbal)
45'
Roben Schenk
Jasper van Dijk
87'
Julian Koning
Appie Ayoubi
89'
Tristan Wallet (intikker)

Competitie

1e klasse A

Datum

3 december 2022 14:00

Scheidsrechter

M. Stuurman

Accommodatie

Sportpark Wolfskamer
Bestevaer 3
1271XZ
HUIZEN
tel. 035-5252833

Vandaag was Roda’46 op bezoek. Een ploeg met goede spelers en gebrand om punten te pakken bij de Zuid. Gezien het spelbeeld hadden beide teams een punt verdiend,. Maar na 90 minuten was het Roda'46 die in de 89ste minuut de winst binnen haalde 1-2.

Al meteen na de aftrap een aanval van Roda met een schot op de goal maar keeper Hoelscher redt. En direct daarna een aanval van Zuidvogels waar van Waveren over de goal schiet. In de 16de minuut is het van Zelst die Kort aanspeelt en hij haal vernietigend uit en laat de bal de rechter bovenhoek van het netje zien 1-0. De aanvallen van Roda en Zuidvogels volgen elkaar op. In de 30ste minuut een aanval van Roda, de bal wordt voorgegeven en Koning kopt de bal langs Hoelscher 1-1. Hierna nog enkele aanvalletjes van Roda waar geen doelpunt uit voort komt. We gaan rusten met de bril stand.
In de 2de helft wisselen de aanvallen elkaar af. Dan weer Zuidvogels, dan weer Roda, maar nog geen doelpunten. In de 79ste minuut een voorzet van Kort op van Zelst die de bal voorbij keeper Broere in het netje schiet. Maar deze goal wordt afgekeurd wegens buitenspel. Direct daarna weer een aanval van Zuidvogels. In het duel maakt een Roda speler hands. Van Zelst neemt de vrije trap, maar zijn schot gaat net over de goal. In de 88ste minuut een aanval van Roda, een afstandsschot op de goal van Hoelscher. Dit schot gaat over. Maar dan in de 89ste minuut een snelle aanval van Roda, de bal wordt voorgegeven op Wallet die de bal langs Hoelscher tikt 1-2. Roda gaat er met de winst vandoor.
Aanstaande zaterdag een uitwedstrijd in De Bilt, Deze wedstrijd start om 14:00 uur. De bus vertrekt om 12:15 uur. Adres van FC De Bilt is Weltevreden 1, De Bilt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!