Weltevreden 1
3731AL
DE BILT
tel. 030-2204575

Zuidvogels speelde vandaag een uitwedstrijd bij de nr7 op de ranglijst, de Bilt. Een wedstrijd waar gestereden werd om de punten maar waar Zuidvogels naar huis ging met nul punten en de Bilt de 5de plek op de ranglijst overneemt van Zuidvogels. Eindstand 1-0.
In de eerste minuten van de wedstrijd wisselen de aanvallen van zowel de Bilt als Zuidvogels elkaar af, zonder echte doelrijpe kansen. In de 10de minuut is het van Waveren die de bal ontvangt en schiet op de goal van de Bilt keeper Renner. Dit schot beland in de handen van Renner. In de 12de minuut is het van Zelst die aangespeeld wordt, neemt de bal aan, draait en schiet. Zijn schot gaat net over de goal. In de 22ste minuut een aanval van de Bilt waar keeper Hoelscher de bal pakt alvorens de Bilt gevaarlijk kan worden. In de 25ste minuut een voorzet van de Bilt die prima gepakt wordt door Hoelscher. In de 32ste minuut komt Koelewijn opzetten, geeft de bal voor op van Kommer die de bal terug kopt naar Kort. Zijn kopbal verdwijnt over de achterlijn. In de 40ste minuut een voorzet van Kort op van Kommer, die schiet maar.... wordt afgefloten voor buitenspel?? In de laatste minuten van de eerste helft nog een kans voor zowel Zuidvogels als de Bilt. Beide keren zijn de keepers de winnaar en pakken de bal alvorens deze in het doel beland.
Na de rust starten beide teams ongewijzigd aan de 2de helft. In de 52ste minuut een duel van een de Bilt speler met Gooijer. Gooijer wordt onrechtmatig onderuit gehaald en de Bilt speler krijgt hiervoor een gele kaart. In de daarop volgende minuten een enkel kans voor Zuidvogels en de Bilt, maar zonder resultaat. Dan in de 63ste minuut een snelle aanval van de Bilt, een scherpe voorzet naar Wester die de bal langs Hoelscher schiet. 1-0. In de daarop volgende minuten enkele wissels bij zowel de Bilt als Zuidvogels. Een aanval van Zuidvogels waar de bal over de achterlijn  wordt geschoten en tevens een aanval van de Bilt en ook die bal verdwijnt over de achterlijn. In de laatste minuten meer druk vooruit van Zuidvogels wat resulteert in enkele aanvallen. Maar telkens verdwijnt de bal via een de Bilt speler over de achterlijn of wordt het schot gepakt door keeper Renner. Na 93 minuten vindt scheidsrechter van den Boogaard h3et genoeg en fluit af. De Bilt 3 punten rijker, Zuidvogels teleurstellend terug naar huis met nul punten.
Tijd voor de Zuidvogels spelers die geblesseerd zijn om te herstellen tijdens de winterstop. Na de winterstop een tweetal oefenwedstrijden:
Zaterdag 14 januari 14:30 uur uitwedstrijd bij Eemdijk 1
Dinsdag 17 januari 20:00 uur een thuiswedstrijd tegen Spakenburg O23
Eerstvolgende competitiewedstrijd is zaterdag 21 januari uit bij de huidige nummer 1 Montfoort, deze wedstrijd start op 14:30 uur.