Bestevaer 3
1271XZ
HUIZEN
tel. 035-5252833

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Argon op de rol. Het was nog wel even spannend of de wedstrijd door kon gaan vanwege de sneeuw op de velden. Doordat enkele vrijwilligers waaronder Wijnand en Remco veld 1 hadden schoongemaakt kon zowel het 2de elftal van Zuidvogels als het 1ste elftal haar thuiswedstrijden tegen Argon spelen. En zowaar beide teams sloten de wedstrijd winnend af en stuurde Argon zonder punten naar huis. Zuidvogels 2- Argon 2 eindstand 2-1 Zuidvogels 1 – Argon 1 eindstand 2-0. Een slordige 1ste helft van Zuidvogels 1 waar wel enkele kansen werden gecreëerd maar geen doelpunten vielen. Een veel betere 2de helft waar direct na rust de 1-0 gescoord werd en tien minuten later de 2-0 gescoord werd vanuit een prachtige aanval uit het boekje.

Na de aftrap is het Argon die druk probeert te zetten maar Zuidvogels weet daaronder uit te komen en bouwt een eerste aanval op, Koelewijn komt op over rechts en geeft iets te scherp voor waardoor de bal dicht bij de goal door keeper Doezeman over getikt kan worden De corner bal komt in de zestien en Argon verdedigd uit. En in de 11de minuut weer een kans, dit keer een pass van Ayoubi op van Zelst, hij geeft de bal voor maar net te scherp voor Akhiat. Hierna wat aanvalletjes van zowel Zuidvogels als Argon maar zonder echt gevaar voor de goal. In de 27syte minuut een aanval van Kort over rechts, hij geeft de bal voor op van Zelst die schiet. De bal verdwijnt via een speler van Argon over de achterlijn. De daarop volgende corner wordt weggewerkt door Argon. Zuidvogels verovert de bal weer en van Eijnsbergen passt op van Zelst, die passt terug op Akhiat en zijn schot gaat over de goal. In de 33ste minuut weer een kans voor Zuidvogels. Een vrije trap door van Zelst wordt weggewerkt door Argon, maar Ayoubi pakt de bal weer op en passt naar van Zelst die de bal net nasst schiet. In de 41ste minuut een scrimmage voor de goal van Argon waar van Zelst en Kort bij betrokken zijn. Van Zelst schiet op de goal, keeper Doezeman pakt de bal en laat m weer los. Kort is scherp en schiet direct weer op de goal, maar de bal gaat via Doezeman over de achterlijn. De corner wordt weggewerkt door Argon. Net voor rust een tweetal kansen voor Zuidvogels, beiden vanuit een corner. Van Eijnsbergen brengt de bal voor de goal en Horsmeijer kopt net over en net voorlangs. De rust wordt gebruikt door beide teams om eea aan te scherpen.

En dat heeft ook gelijk resultaat voor Zuidvogels. Twee minuten na het begin van de 2de helft is het van Eijnsbergen die een vrije trap mag nemen en deze perfect bij de 2de paal neerlegt. Horsmeijer torent boven iedereen uit en kopt de bal perfect binnen, 1-0. Na de aftrap direct druk vanuit Zuidvogels op de bal, waardoor Doezeman de bal over de achterlijn moet tikken. De corner wordt weggewerkt door Argon. In de 51ste minuut een schot van Kort op de goal van Argon die gekeerd wordt, de inkomende Tat neemt de bal aan en schiet, maar mist de goal net. In de 56ste minuut een kans voor Argon, vanuit een vrije trap weet Versteegt de bal over de achterlijn te tikken. De corner die volgt wordt netjes gepakt door Versteegt. In de 59ste minuut een aanval uit het boekje. Een combinatie tussen Camps en Koelewijn met daarop volgend weer een combinatie tussen Koelewijn en Kort  waar Kort de bal perfect langs Doezeman schiet 2-0. In de 62ste minuut balverlies in de verdediging van Zuidvogels, een Argon speler verovert de bal en schiet direct op de goal van Zuidvogels. Kepper Versteegt kan de bal net wegtikken. In de 80ste minuut een aanval  van Camps, hij geeft de bal op van Zelst die scoort, Helaas wordt zijn  goal afgefloten voor buitenspel door de goed leidende scheidsrechter BenlamKaddem en zijn twee assistenten Krist en Bierma. Eindstand 2-0.

Aankomende zaterdag weer een thuiswedstrijd, dit keer komt SDC Putten op bezoek met trainer Mark Bakker. De wedstrijd begint om 14:30 uur.