Bestevaer 3
1271XZ
HUIZEN
tel. 035-5252833

Daar de bus van de Meern pech had en ze later arriveerden dan gepland, begon de wedstrijd twintig minuten later. Vooraf waren de spelers goed geïnformeerd door Rob waar het gevaar lag en wat we er tegenover moesten stellen. De uitvoering daarentegen was dramatisch slecht waardoor we voor rust tegen een 0-2 achterstand aankeken. Na de rust was het duidelijk dat het anders moest (ook zeer duidelijk aangegeven door de trainer) en dat liet Zuidvogels dan ook zien waardoor in de 53ste minuut de aansluitingstreffer gemaakt werd. Maar nog geen twee minuten later werd door een snelle aanval van De Meern de 1-3 gescoord. Door inzet, hard werken en elk duel willen winnen,  werd uiteindelijk een tweetal doelpunten gescoord waardoor beide teams een punt behaalde. Einduitslag 3-3.

In  de eerste minuten van de wedstrijd direct al een corner voor Zuidvogels, maar deze corner verdween over iedereen heen over de achterlijn. De Meern krijgt dan vervolgens een kans op een doelpunt maar Weltenmist de bal op een haar na. In de 16de minuut een vlammend schot van Prins waar Versteegt net kan redden en de bal achter tikt. De daarop volgende corner wordt weggekopt door Kort. In de 17de minuut een lange bal van de Smit over de verdediging van Zuidvogels, van Eijnsbergen probeert nog te blokken maar wordt uitgespeeld en Prins haalt uit en scoort de 0-1. In de daarop volgende aanval is het van Eijnsbergen die de bal voorgeeft op van Zelst en zijn schot wordt makkelijk gepakt door keeper Smorenburg. In de daarop volgende minuten wat aanvalletjes van zowel de Meern als van Zuidvogels zonder resultaat, of de bal wordt weggewerkt of slecht ingeschoten en makkelijk gepakt door de keeper. In de 42ste ,minuut een snelle aanval over rechts, aanvoerder Mulders komt opzetten en geeft de bal strak voor op Prins die de 0-2 scoort. Met deze stand gaan beide teams rusten.
Na de rust een ander Zuidvogels, er zal vast wel wat gezegd zijn in de kleedkamer. De Zuid is scherp in de duels en laat duidelijk zien dat ze willen winnen. Dit resulteert in de 53ste minuut in  de aansluitingstreffer. Een voorzet op maat van Koelewijn wordt perfect ingekopt door Kort 1-2. Maar nog geen minuut later bal verlies van Zuidvogels in de opbouw, De Meern schakelt snel en Welten krijgt de bal aangespeeld door Prins en scoort de 1-3. De spelers van de Zuid stropen hun mouwen op en zetten nog meer druk waardoor in de 59ste minuut Koelewijn van Zelst weet te bereiken die de 2-3 scoort. De Meern wisselt een tweetal spelers om zodoende de winst te behouden, immers in de vorige wedstrijd tegen elkaar wist Zuidvogels de winst te behalen in de laatste minuten (5-6). Hierna diverse aanvallen van zowel de Meern als de Zuid, maar er wordt niet gescoord. In de 78ste minuut is het dan toch raak, een corner door van  Eijnsbergen op maat voor van Zelst die de gelijkmaker inkopt 3-3. Het is duidelijk dat er hard gewerkt is en ook Zuidvogels moet wissels doorvoeren. Beide teams hebben gestreden voor de punten en een gelijkspel is wat beide teams hebben verdient.
Eindstand 3-3.

Volgende uitwedstrijd zaterdag 18 februari om 14:30 waar Zuidvogels op weg naar Montfoort de achterstand van 4 punten gaat proberen te verkleinen. En als dat net zo gaat als in de 2de helft van de wedstrijd tegen de Meern kan het wel eens een spannende pot voetbal worden.
De bus vertrekt om 12:30 uur.
Dinsdag 21 februari speelt Zuidvogels om 20:00 uur een bekerwedstrijd uit tegen Scherpenzeel. Er zal dan geen bus rijden.