Bestevaer 3
1271XZ
HUIZEN
tel. 035-5252833

Nadat we zondag te horen kregen dat Unicum niet kon komen moesten we zeer snel op zoek naar een tegenstander voor de geplande oefenwedstrijd op dinsdagavond. Dankzij de hulp en het netwerk van Gijs van Slooten  was het het 1ste elftal van DVS'33 (een team wat uitkomt in de 3de divisie) die graag met ons wilde oefenen. En dat hebben ze laten zien met een uitslag van 0-9. Maar Zuidvogels liet niet zomaar over zich heenlopen en heeft het 1ste uur goed weerstand geboden met diverse kansen. Na een tweetal aanvallen van DVS die geen doelpunt opleveren zijn de volgende drie kansen voor Zuidvogels.Younes komt op over rechts en schiet vandaar op de goal, deze bal gaat voorlangs. Daarna Younes die de bal passt naar Quincy die uithaalt, deze bal wordt gepakt door de keeper van DVS. Door slecht uitverdedigen van DVS verovert  Zuid de bal, die komt voor de voeten van Mauro die uithaalt, maar ook hier redt de keeper van DVS. De daarop volgende aanval van DVS resulteert in de 0-1. Hierna weer een aanval van DVS, nu wordt de bal vanaf rechts ingeschoten,  Hidde Hoelscher weet deze bal over de goal te tikken. De corner levert niks op voor DVS. Een snelle aanval van de Zuid resulteert in een corner, Quincy geeft de bal voor en Nigel kopt de bal op de goal maar de goed spelende keeper van DVS redt ook hier weer.  Daarna een snelle aanval van de Zuid, Jorni komt op door het midden en haalt uit. Ook hier is de keeper van DVS weer een sta in de weg. de volgende aanval van DVS levert niks op door een redding van Hidde Hoelscher. Vervolgens is het Zuidvogels die weer een kans krijgt, Younes krijgt de bal, speelt zijn man uit en schiet. Deze bal gaat over de goal. Na een aanval van DVS die niks oplevert is het Zuidvolgels die een volgende kans krijgt. Vanuit een corner is het Nigel die de bal speelt op Quincy, die geeft voor en Ricardo komt net een paar centimeters te kort om de bal in te tikken, Weer is het de keeper van DVS die de bal pakt.In de laatste minuten van de 1ste helft is er balverlies voor de Zuid, DVS neemt over, geeft hem voor en de bal wordt langs Hidde in de goal getikt. 0-2 De laatste kans in deze helft is voor Mauro, Hij ziet vanaf afstand de keeper voor zijn goal staan, de bal gaat over de keeper maar raakt de lat en gaat over. De rust gaat in met een stand van 0-2.
In de 2de helft wordt er regelmatig gewisseld en schakeld DVS een paar tandjes bij en dat is te merken. De doelpunten volgen elkaar snel op. De bal gaat sneller rond bij DVS en dit en de inzet die de Zuid heeft moeten doen in de 1ste helft laat zijn sporen na in deze helft. Er zijn wel een 3-tal kansen voor Zuidvogels. Een pass van achteren door Tat op Hidde v E die de bal perfect inschiet. Ook hier is het weer de DVS keeper die redt en de bal over de achterlijn tikt. De corner levert helaas niks op. Dan een snelle aanval van Zuidvogels, Brian komt op en passt de bal op Redouan. Die draait om zijn man heen en schiet maar deze bal gaat over de goal. In de laatste minuten nog een kans voor de Zuid, een 1-2 tje tussen Redouan en Jorni waar uiteindelijk Redouan voor geeft en Brian de bal inschiet. Deze bal gaat via een speler van DVS over de achterlijn. De opvolgende corner levert niks op. Een laatste fantastiche actie van een DVS aanvaller. Vanaf de middenlijn ziet hij Hidde H iets voor zijn goal staan. Een vlammend schot beland over Hidde in het netje en de 0-9 is een feit. Tijd voor het goed leidende trio onder leiding van Rowdy Jensch om af te fluiten.
Aanstaande zaterdag de 1ste bekerwedstrijd van Zuidvogels uit bij SDO in Bussum. Deze wedstrijd start om 17:00 uur.