Mannen KNVB beker Amateurs 2e ronde Groep 1 2e ronde

1271XZ
HUIZEN
tel. 035-5252833

Zuidvogels bekert verder na winst (4-0) op sc. Overamstel.
Het hadden meer doelpunten mogen zijn maar een duidelijke winstpartij. Zuidvogels was veelal aan de bal en Overamstel wist enkele keren snel uit te breken maar dit resulteerde niet in echt gevaar voor keeper Mostert. Enkele hoogtepunten van de wedstrijd:
Al in de 9de minuut een corner voor Zuidvogels die doorschiet en bij Akhiat terecht komt, die geeft voor op Gooijer die de bal haarscherp langs keeper Coelier kopt 1-0. De aanvallen van Zuidvogels volgen elkaar op en Overamstel verdedigd. In de 26ste minuut een lange bal van Overamstel op aanvoerder Lubberding die op Mostert afkomt maar de bal net langs de verkeerde kant van de paal schiet. In de 31ste minuut weer een aanval van Overamstel, een voorzet op Lubberding die de bal over kopt. Na de rust en enkele wissels aan beide kanten is Zuidvogels duidelijk de meerdere. In de 70ste minuut een scrimmage voor de goal van Overamstel en het is van Zelst die scherp is en de bal langs keeper Coulier schiet 2-0. In de 76ste minuut een snelle aanval van Zuidvogels, de bal gaat naar Akhiat die opstoomt en strak voor geeft naar de opkomende Kort die de 3-0 scoort. In de 83ste minuut nog een aanval van Overamstel waar de bal, buiten bereik van Mostert, op de goal wordt geschoten, maar dit schot gaat net naast.  In de 88ste minuut komt Kort over rechts op, geeft voor en van Zelst scoort de 4-0 tevens eindstand. Met dank aan Jurgen Westland voor het assisteren als grensrechter bij deze wedstrijd.
Aanstaande zaterdag speelt Zuidvogels een uitwedstrijd bij Monnickendam. De wedstrijd start om 14:30 uur en de bus vertrekt op 12:30 uur.