De Zuidvogels Feestweek

De Zuidvogels Feestweek

Zuidvogels_Feestweek_website_banner_smaller_kopje_site.png
Bij De Zuidvogels is het nooit saai. En zeker niet van 21 mei tot en met 28 mei 2022.
Want dan organiseren wij De Zuidvogels Feestweek!

Op 21 mei trappen wij de Zuidvogels Feestweek af met de geweldige Hollandse Lente Party in een grote partytent van 15 x 50 meter. Een prachtige avond met veel muziek en grote artiesten. Wat dachten jullie van Django Wagner? Of Dries Roelvink? Ook John de Bever komt naar de Wolfskamer! En als de stemming er goed in zit, hebben we ook het Feest Team nog in de aanbieding... dit feest gaat de boeken in, dat garanderen we jullie!  
De toegangsprijs is 25 euro. 

Op 24 mei nodigen we het Huizer bedrijfsleven uit om met ons in de setting van de welbekende Bavaria Business Event bij elkaar te komen, een mooi diner te genieten en te luisteren naar topscheidsrechter Bas Nijhuis. Ook organiseren we dan weer een veiling, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan onze vereniging. 

We vergeten uiteraard het voetbalaspect niet. Omdat het dit seizoen vanwege de uitloop door corona niet mogelijk is om de Zuidvogels Series over meerdere zaterdagen te organiseren. Dus doen we het op Hemelvaartsdag 26 mei en de vrijdag ná Hemelvaart, 27 mei voor onze jeugdleden. Kom ook vooral kijken. Volle velden en een goeie sfeer!

Vrijdagavond 27 mei komt dan ook de jeugd (onder 18) aan bod. De Red & Green Party. Met SlamFM én niemand minder dan Yes-R! Echt wel!! De toegang is 10 euro.

En dan... zaterdag 28 mei. De Dag van de Huizer Derby! Tijd voor een onvervalste kraker. HSV De Zuidvogels 1 - SV Huizen 1. Een volle tribune, volle trap naar de kantine, veel mensen langs de lijn, een wedstrijd bol van de spanning, voor de punten en voor de eer. Mooiere voetbaldagen zijn er bijna niet. Uiteraard met na afloop weer veel muziek en gezelligheid, zoals jullie van ons gewend zijn.

Een week om naar uit te kijken.... 

Algemene_campagne_A4_poster_versie_zonder_23-05.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!