De Zuidvogels Series - Editie 2023 - HSV De Zuidvogels

De Zuidvogels Series - Editie 2023

De Zuidvogels Series - Editie 2023

gif_2023_3.gif

De Zuidvogels Series. Vanaf het eerste jaar dat we deze toernooien organiseerden een begrip. Mooie toernooien, goeie sport, lekkere muziek en heel veel gezelligheid. Niet voor niets dat veel teams zich inschrijven. 

Ook in het seizoen 2023 gaan we veel doen met onze ludieke toernooien. Er worden dit jaar maar liefst 6 toernooien georganiseerd!!

Voor de bezoekende verenigingen: we hebben veel te bieden. 6 prachtige velden, 3 kunst en 3 grasvelden, 16 jongens en herenkleedkamers, 4 vrouwenkleedkamers, 3 voor de arbiters en een fraai geoutilleerde fysiotherapieruimte. Ons clubhuis is sinds de verbouwing van 2018 één van de mooiste in Nederland. Een stoere uitstraling, uitloop naar buiten met een prachtig dakterras met uitzicht over de velden. Tijdens de toernooien is er beneden ook een geweldig horecaplein. 

Het leent zich allemaal voor een geweldige sfeer. Veel teams, veel gezelligheid, fantastische voetbalomstandigheden. 

INSCHRIJVEN
Dit jaar schrijf je in via de speciale toernooisite van Tournify. Bedenk goed voor welk toernooi je je op geeft, daarom hebben we hieronder de niveaus vermeld!

GIRLS ON TOUR
Inschrijven voor het Girls on Tour toernooi doe je via de website van HZM’22: . Dit toernooi wordt gehouden op 9 juni voor de vrouwen en op 10 juni voor de meiden.

INFORMATIEGIDS ZUIDVOGELS SERIES
Het spreekt voor zich: niet alle informatie kunnen we op deze pagina kwijt. Daarom produceren we ieder jaar weer een speciale informatiegids over onze Zuidvogels Series. Die van dit jaar is hier te downloaden. 

CONTACT
Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons via toernooien@hsvdezuidvogels.nl.

PROGRAMMA
Schermafbeelding_2023-03-07_om_17.36.38.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!