Kom voetballen bij Zuid !

Kom voetballen bij Zuid !

Kom_je_ook_voetballen_insta-actie8.jpg

Kom voetballen bij Zuid !

Kom voetballen bij Zuid!

HSV De Zuidvogels is met meer dan 200 vrouwen en meiden één van de grootste vrouwen en meidenclubs van Nederland. Doordat we al vele jaren veel aandacht besteden aan onze meiden beschikken we op dit moment over maar liefst 13 meiden- en vrouwenteams in alle leeftijdscategorieën. Daarnaast spelen onze jongste meiden (t/m circa 8 jaar) in gemengde teams bij de kabouters of op een half veld.

HSV De Zuidvogels, de voetbalclub voor jou (of je dochter)?

Bij HSV De Zuidvogels kun je als meisje komen voetballen rond 6 jaar. In de kabouters spelen de meiden gemengd samen met de jongens. Daarnaast is er een MO9 team dat op zaterdag met elkaar wedstrijdjes speelt. Ook zij trainen nog samen met de jongens. Onze ervaring is dat dat voor hen het leukst is en ze ook het meeste leren. Vanaf 9 jaar gaan onze meiden over naar de meidenteams en trainen en spelen ze samen met hun eigen team. De begeleiding van onze teams vinden we heel belangrijk. Al onze teams worden begeleid door goede trainers en coaches die zorgen voor het leren & ontwikkelen en samen plezier maken in een veilige sociale omgeving . Bij Zuidvogels is alle ruimte voor zowel recreatief - als prestatiegericht voetbal. De komende jaren gaan we meer aandacht geven aan de boven- en onderbouw onder leiding van onze zeer ervaren TC 3 trainers.

Onderbouw:

MO 9, MO 11-1 en MO11-2, MO 13-1  en MO 13-2, MO 15-1 en MO 15-2

Richard.jpg      MO13.jpg

Richard van Haassen (TC3 trainer onderbouw): “De afgelopen 15 jaar heb ik zeer veel jongens- als meisjesteams mogen trainen. Het aankomende seizoen zal ik met veel passie en gedrevenheid verantwoordelijk zijn voor de jeugdopleiding van de damesonderbouw van O9 t/m O15. Natuurlijk ga ik dit samen doen met een groep goede trainers. Het doel zal zijn om door het geven van kwalitatief goede trainingen structureel een goede basis neer te leggen. Met veel aandacht voor zowel de individuele ontwikkeling als voor teamtaken. Alle meiden kunnen op hun eigen niveau voetballen en een aantal zullen we terugzien in de VR1 van Zuidvogels de komende jaren. Als we met plezier samen leren voetballen dan volgt de winst vanzelf.”

MO15-1_2.jpg       MO15-1.jpg

Bovenbouw:

MO 17-1
MO 19-1
VR1
VR2

De meiden trainen op maandag en woensdagmiddag en spelen elke zaterdag een wedstrijd.

teammo17_1.jpg

Meld je direct aan!

Al onze meiden en vrouwen trainen 2 x in de week. De wedstrijden zijn op zaterdag.
Direct aanmelden kan je hier.

Mocht je (dochter) eerst eens willen ervaren hoe een training bij de meiden/vrouwen eraan toe gaat, dan bieden we graag de mogelijkheid om een keer bij ons mee te komen trainen. Geef je op via de mail.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!