Bestevaer 3
1271XZ
HUIZEN
tel. 035-5252833

De eerste wedstrijd na de winterstop is de thuiswedstrijd tegen Argon uit Mijdrecht. Met dank natuurlijk aan onze terrein medewerkers die ervoor hebben gezorgd dat het veld weer prima bespeelbaar was. In de 1ste helft was het Zuidvogels die het merendeel van de kansen creëerde en Argon slechts drie mogelijkheden creëerden.  Zuidvogels scoorde in deze helft twee keer, beide doelpunten door van Zelst met de assist van Kort. In de 2de helft was het Argon die meer druk ging zetten maar de verdediging van Zuidvogels hield stand. Ook in deze helft een tweetal doelpunten, Van Erkel kan de bal intikken nadat van Zelst zijn schot wordt weggetikt door keeper Doezeman. En nadat van Kommer het veld heeft betreden als vervangen van Kok weet hij direct te scoren na een pass van Franken. De wedstrijd eindigt met een keurige 4-0 overwinning.

Al in de 5de minuut van de eerste helft een prima cross pass van Tat op Camps, hij neemt de bal aan en passt hem door naar Kort. Die bedient van Zelst die de bal op de goal schiet. Keeper Doezeman is scherp en tikt de bal weg, maar van Zelst kan deze oppakken en verschalkt Doezeman en scoort de 1-0. In de 11de minuut een kansje voor de Zuid, Camps geeft de bal voor en Kok komt centimeters te kort om de bal in te tikken. In de 13de minuut een eerste echte aanval van Argon maar Ebulue weet de inzet weg te koppen. Nog geen vier minuten daarna een voorzet van Kort naar van Zelst die bij de eerste paal klaar staat. Hij tikt de bal achter zijn standbeen langs Doezeman in de goal en scoort de 2-0. In de 36ste minuut een kans voor Argon maar Tat weet de bal net weg te schieten over de achterlijn. De daarop volgende corner verdwijnt over de achterlijn. In de 40ste minuut nog een kansje voor Kok maar hij raakt de bal net verkeerd waardoor deze over de goal verdwijnt. Ook nog een kansje voor Argon de de laatste minuut van de eerste helft en ook dat schot verdwijnt over de goal.
In de tweed helft meer druk door Argon  waardoor er meer kansen voor de Zuid komen. In de 52ste minuut een kansje voor Kok maar ook dit keer raakt hij de bal net niet goed en verdwijnt ook deze bal over de goal. Nog geen twee minuten hierna een afstand schot door van Erkel die prima weggetikt wordt door Doezeman. In de 64ste minuut een schot door van Waveren wat net naast de goal verdwijnt. En in de 67ste minuut een corner voor de Zuid waar van Erkel de bal net naast kopt. Direct hierna een dot van een kans voor Argon voor de aansluitingstreffer. Een vlammend schot op de goal van Versteegt ketst via de lat terug in het veld en wordt weggewerkt door de Zuid verdediging. In de 82ste minuut een schot door van Waveren wordt door Doezeman tot corner getikt. Via een korte corner komt de bal uiteindelijk bij Franken die van Zelst weet te vinden. Hij schiet de bal op de goal maar Doezeman keert dat schot maar laat de bal los. Van Erkel is scherpt en ziet zijn kans schoon en scoort de 3-0. Het laatste doelpunt komt na de gouden wissel in de 86ste minuut. Van Kommer vervangt Kok en direct nadat hij het veld betreed krijgt hij de bal aangespeeld door Franken. Hij aarzelt niet en tikt de bal langs Doezeman en scoort de 4-0 tevens de eindstand.
De volgende wedstrijd wordt uit gespeeld tegen de Meern.
Die wedstrijd start zaterdag 27-januari om 14:30 uur en de bus vertrekt om 12:30 uur. Adres van de Meern is Loenenseboslaan 2 in de Meern.