't Jagerspaadje 26
1231KJ
LOOSDRECHT
tel. 00-00000000

Vandaag een teleurstellende middag voor spelers, staf en supporters van Zuidvogels. Waar Zuidvogels al in de 2de minuut op voorsprong komt is het na 27 minuten Victoria die tweemaal scoort. Eerst een prima solo door Hessel Witkop die daarna langs Versteegt de bal in het net laat belanden. En vier minuten daarna Rik Langhout die zijn tegenstander omspeelt en de bal in het doel van Zuidvogels laat belanden. Ruststand van 2-1. Na rust een nog steeds en meer gedreven Victoria die de winst vast wil houden en Zuidvogels die vandaag niet bij machte is het tij te keren. Wat uiteindelijk resulteert in een derde doelpunt in de 85ste minuut, doelpuntmaker Finn Westerveld. Eindstand 3-1 en Zuidvogels blijft staan op 0 punten in 2 wedstrijden.

De eerste 20 minuten is het Zuidvogels die het spel maakt en Victoria die probeert door continue druk te zetten het Zuidvogels moeilijk te maken. Al in de1ste minuut een kansje voor de Zuid, Camps speelt van  Zelst aan en die passt m op van Waveren. Zijn schot wordt gepakt door keeper Klemann. Direct daarna weer een aanval van de Zuid. Het is uiteindelijk Tat die de 0-1 scoort. Nog geen drie minuten later een aanval van Victoria waar het schot op de goal via de paal terug komt in het veld en weggewerkt wordt door de verdediging van de Zuid. Hierna een aantal aanvallen van Zuidvogels. Een voorzet die net iets te scherp is, een schot wat voorlangs de goal gaat, een kopbal net naast de goal. De scherpte ontbreekt bij de Zuid, Daarentegen is het Victoria waar Witkop een aantal verdedigers omspeelt en de gelijkmaker scoort voor Victoria 1-1. Dit lijkt de ommekeer van de wedstrijd. Victoria opent vandaag haar nieuwe accommodatie en dat feest willen ze vieren met een winstpartij. Ze knallen er vol op en Zuidvogels heeft vandaag moeite om voldoende weerstand te bieden. Dat is helemaal duidelijk als nog geen 4 minuten na de gelijkmaker Langhout de bal aangespeeld krijgt en de bal langs Versteegt in het doel laat belanden 2-1. Vervolgens een aantal kansjes voor de Zuid. Tat zijn schot verdwijnt via een verdediger over de achterlijn, vanuit een vrije trap schiet van Eijnsbergen de bal net naast de goal en daarna is het weer Tat die kan schieten, maar die bal gaat over de goal. Vlak voor rust nog een kans voor Victoria waar Witkop vanuit een vrije trap direct op de goal schiet waar Versteegt redding biedt en de bal over de achterlijn tikt. We gaan rusten met een stand van 2-1.

Na rust een heel ander beeld. Victoria is duidelijk de meerdere in het veld en Zuidvogels laat dit gebeuren en kan onvoldoende weerstand bieden. De aanvallen van Victoria volgen elkaar op en het is dat ook Victoria niet altijd scherp is en nalaat om te scoren. In de 75ste minuut dan een kansje voor de Zuid, een schot van Camps verdwijnt via keeper Klemann over de achterlijn. De daarop volgende corner wordt weggewerkt door Victoria. In de 85ste minuut een aanval van Victoria waar Westerveld de 3-1 scoort. Tevens de eindstand van deze lastige pot voetbal voor Zuidvogels.

Aanstaande zaterdag ontvangt Zuidvogels FC Aalsmeer op de Wolfskamer. Deze wedstrijd start om 14:30 uur. Wij begrijpen dat de telleurstelling die wij hadden (en nog hebben) na de wedstrijd tegen Victoria er ook zal zijn bij onze supporters. Wij hopen dat jullie aanstaande zaterdag weer achter ons staan om ons aan te moedigen om de eerste overwinning te gaan behalen in de competitie. Wij (staf en spelers) zullen er alles aan doen om dit mogelijk te maken.