Keepers - HSV De Zuidvogels

Keepers

Keepers

keeperstraining.jpeg
 
Twee jaar geleden zijn we begonnen met het opnieuw opzetten van de keepers-opleiding bij hsv de Zuidvogels met als doel de keepers en keepsters beter te maken met oefenstof die aangepast is aan de huidige tijd.
Zuidvogels is de grootste club in Huizen en dat betekent ook dat we veel teams/elftallen hebben maar ook veel keepers en keepsters en dus zijn er ook voldoende keeperstrainers nodig met de nodige ervaring in het keepersvak om de jongens en meisjes bij het trainen te ondersteunen en waar mogelijk op de wedstrijddagen te bekijken.
 
We werken bij Zuidvogels met enkele hoofdtrainers en dit zijn Robert Smallenburg, Eric de Jong, Bert Mennenga, Dianne Zeekaf en Inge Rehorst, laatstgenoemde is ook de keepers-coordinator.
Deze hoofdtrainers vormen ook de "keepers-commissie" die een aantal keren per jaar bij elkaar komt om de lopende  keeperszaken te bespreken en ook Daniel Bartels heeft als jeugdvoorzitter zitting in deze commissie als contactpersoon naar de jeugd- en andere commissies. Daniel is ook de gespreksleider tijdens de bijeenkomsten en Robert is onze notulist.
 
De keeperstrainers hebben ook hun eigen leeftijdsgroepen waarmee ze werken.
Robert traint op de dinsdag de senioren en de hoogste jeugdkeepers, de overige keeperstrainers trainen op maandag en donderdag.
Inge is verantwoordelijk voor de leeftijdscategorie 08 t/m 012 en Eric en Bert voor de 013 en hoger en Dianne heeft haar specialiteit bij de meisjes. Daarnaast hebben we nog enkele assistent-trainers die onze hoofdtrainers bij de trainingen bijstaan.
 
De keepers/sters zijn onderverdeeld in selectie- en niet-selectie-keepers, maar aan elke keeper/ster wordt evenveel aandacht besteed ook naar gelang het niveau hij of zij aankan en iedereen moet ook met veel plezier aan een training beginnen maar ook eindigen.
 
De trainingstijden voor het seizoen 2020/2021 zijn  als volgt :
 
maandag       : 17.00 - 18.00 uur : 08/09/kabouters en niet-selectie 010 t/m 012 ; 
                       18.00 - 19.00 uur : meiden/dames ; 
 
dinsdag         : 19.00 - 20.00 uur : 017/019-selectie ;
                       20.00 - 21.00 uur : senioren-selectie ;
 
donderdag     : 17.00 - 18.00 uur : 010 t/m 012 - selectie ;
                       18.00 - 19.00 uur : 013 en 014 - selectie- en niet-selectie ;
                       18.00 - 19.00 uur : meiden/dames en meisjes ;
                       19.00 - 20.00 uur : 015 en hoger - selectie- en niet-selectie.
 
Verder willen we buiten de trainingen trachten nog enkele andere keepers-aktiviteiten te organiseren, zoals clinics en keepersdagen en eens per jaar willen we een ouderavond houden, hou daarom de site van de club goed in de gaten waarop deze aktiviteiten worden aangekondigd.
 
En ben jij nog geen keeper of keepster en heb je interesse om een keer een keeperstraining mee te maken, je bent te allen tijde van harte welkom, maar wel van te voren even aanmelden via het algemene emailadres : keeperstraining@hsvdezuidvogels.nl 
En mochten er nog andere vragen zijn dan ook deze graag via dit emailadres stellen en wij hopen zo snel mogelijk de vraag te kunnen beantwoorden.
 
Namens alle keeperstrainers wensen wij iedere keeper en keepster een fijn jaar toe en wij hopen dat jullie die vooruitgang zullen boeken die je voor jezelf in gedachten hebt.
 
Inge Rehorst, keepers-coordinator HSV De Zuidvogels
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!