Nee! Ik voel me niet veilig - HSV De Zuidvogels

Nee! Ik voel me niet veilig

Nee! Ik voel me niet veilig

Voel jij je niet veilig?

HSV De Zuidvogels gaat je helpen want de veiligheid van onze (jeugd)leden, ouders en andere betrokkenen moet altijd voorop staan.

HSV De Zuidvogels wil aan iedereen een veilig sportklimaat bieden. De aanstelling van de VertrouwensContactPersonen (VCP) is de eerste stap die gezet is om dit doel te bereiken.

Dit zijn:

Theo Kreuning: vcp@hsvdezuidvogels.nl
Angelique van Effrink: vcp-v@hsvdezuidvogels.nl

De vertrouwenscontactpersonen zijn het aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over, of te maken heeft met, grensoverschrijdend gedrag. De VCP fungeert als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag. Ze bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen je door naar de meest geschikte hulpverlening instanties.

De vertrouwenscontactpersonen zullen niet zelf inhoudelijk de klachten behandelen, maar je de weg naar een goede oplossing proberen aan te geven. De vertrouwenscontactpersonen zijn op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. Zij kunnen je informeren over de procedures en mogelijk vervolgstappen of je doorverwijzen naar een gespecialiseerde vertrouwenspersoon van het vertrouwenspunt sport van NOC*NSF.

Stuur een mail aan Theo en verzoek contact met je op te nemen. Graag je naam en contactgegevens in de mail zetten en heel kort het onderwerp. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!