Welkom - HSV De Zuidvogels

Welkom

Welkom

WhatsApp_Image_2019-09-14_at_13.13.44_2.jpegWELKOM

op deze bijzondere pagina: Help Zuid corona door! Op deze pagina leggen we jullie uit hoe je onze vereniging door deze moeilijke corona-periode kunt helpen. 

WEBSHOP
Allereerst kun je ons helpen door eens rond te kijken in onze webshop. Deze valt uiteen in twee delen:
    Zuidvogels kledingshop
    Zuidvogels merchandise

Zuidvogels kledingshop
In de kledingshop is alle kleding te koop met Zuidvogels logo. Daarnaast zijn er allerlei andere nuttige zaken te koop, die verband houden met het voetballen zelf, zoals kledingtassen, scheenbeschermers, rugtassen, handschoenen: je kunt het zo gek niet opnoemen. 
Via het menu kun je tevens het kledingbeleid nalezen, de voorwaarden en hoe je contact met ons kunt krijgen. 
Wil je met Sint Nicolaas nog kado's met daarop een naam vermeld? Bestel dan nu, want er zit levertijd op! 

a6b6ec74-17b2-43e0-9df4-fca7b2eede5b.JPGZuidvogels merchandise
In deze shop zijn alle leuke goodies ondergebracht, zoals shawls, mutsen en die te gekke mondkapjes. Allemaal met opdruk van je meest favoriete voetbalclub in Huizen en omstreken: HSV De Zuidvogels! 

 

 

ONZE CLUBWINKEL
Iedereen bestelt wel eens iets online. En normaliter doe je dat door naar de site te gaan waar je wil bestellen. Wij willen je vragen in het vervolg via onze website te gaan en wel via deze pagina. Wij krijgen als club namelijk een commissie voor iedere klant die we doorsturen naar een bepaalde webshop. Dat zijn soms een aantal losse euro's, maar bijvoorbeeld bij grotere uitgaven (computers, monitoren) kan dat snel oplopen tot tientallen euro's. Enorm interessant dus! 

Schermafbeelding_2020-11-03_om_15.08.14.png

 

ZALMKADO
Binnenkort een verjaardag en weet je niet wat je de jarige moet geven? Of zit je al naar de feestdagen te kijken? Laat je dan nu inspireren op de speciale website van Zalmkado! Het idee is: de leden en sponsoren bestellen en de Zuid profiteert mee van de opbrengst! Meer informatie hierrr...

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!