F-pupillen, F3, Groep 2 39

22 augustus 2015 10:15

Super Start

Een mooie zaterdag ochtend op de velden van HSV De Zuidvogels.
De F3 verzamelde bij de club om zich klaar te maken voor de eerste officiële bekerwedstrijd van seizoen 2015-2016.

Na een afmelding van Keano (ziek) en Mika (verhuizing naar andere club) was ik al vroeg bij de club om 2 jongens te regelen uit de F9.
Dit werden uiteindelijk Ryan Snel en Diego Bikkers.
Toen dit gelukt was snel naar de kleedkamer en omkleden.
Samen met Trainer Marc de opstelling gemaakt en snel naar het veld gelopen met de mannen.
Na een warming up die werd verzorgd door trainer Wiebe floot de scheidrechter voor de start van de wedstrijd.
Een beetje onwennig maar zeker niet slecht begon de F3 aan de wedstrijd.
Lang konden de mannen de 0-0 stand vast houdendoor onwijs goed keep werk van Thijs maar NVC F3 bleef druk zetten en wist uiteindelijk de 0-1 te scoren.
Al snel na het doelpunt was het rust.
Na een flinke slok water en even uithijgen in het zonnetje begonnen we weer aan de 2e helft.
Thijs ging weer voetballen en Diego ging keepen.
Na de rust ging NVC er meteen weer vol tegen aan en wisten al snel de 0-2 te scoren.

Na dit doelpunt leek er een knop om te gaan bij de mannen en ging er nog een schepje boven op.
Nog harder werken voor elkaar Nog meer schoten op de goal bij NVC.
NVC kwam er niet meer uit en al snel maakte Sam uit een schitterende corner van Thijs de 1-2

Diverse schoten van al onze spelers gingen naast, op de paal, of werden gestopt door de keeper van NVC.
Maar het kon niet anders dan dat de gelijkmaker moest gaan vallen.
Uiteindelijk wist Robin verwoestend uit te halen en de bevrijdende gelijkmaker te scoren.

Enorm blij en trots stonden de trainers Levy en Marc en de leiders Raymond en Michael langs de lijn.

Wij hebben een team gezien die in eerste instantie onwennig waren.
Maar gedurende de wedstrijd bijzonder goed gingen voetballen en het gelijkspel er uit gesleept hebben.
Een team met veel kwaliteit en mogelijkheden tot een mooi seizoen.
Sam, Thijs, Lorenzo, Robin, Boris, Tijn, Ishak, Diego, Ryan we zijn super trots op jullie.

Volgende week gaan we naar Almere met de F3 en dan is Keano er ook weer bij.