Ruud Jong (corner)
44'
68'

16 augustus 2016 20:15

Afgelopen dinsdagavond speelde Zuidvogels zijn 4e oefenduel tegen zo. 3e klasser FC Weesp, het won vrij eenvoudig met 6-1 van deze opponent.

Voor rust was de thuispoeg tamelijk produktief, het produceerde 5 doelpunten achtereenvolgens gemaakt door Wouter van den Berg, Ivo de Heus en Niels v.d. Zaal die een hattrick scoorde.

Na rust verloor Zuidvogels de scherpte voorin, zeker 5 grote doelkansen werden gemist. Het scoorde nog wel 1x via Niels v.d. Zaal, maar liet ook Weesp de eregoal maken in de 79e minuut.
Met deze wedstrijd werd de oefencyclus afgerond, a.s. zaterdag staat de eerste officiele bekerwedstrijd op het programma, dan is NVC zo. de tegenstander op de Wolfskamer.