Simpele bekerzege Zuidvogels op de Vecht (1-4)

49'

Mannen, 1, Groep 1 35

29 november 2016 20:00

Jansen, E.P.

Zuidvogels heeft de 3e KO ronde van de districtsbeker bereikt, het duel in de 2e ronde tegen SV De Vecht werd op de eigen Wolfskamer (was: Loenen) uiteindelijk met 1-4 gewonnen.

Het had nog wat voeten in de aarde om uiteindelijk in Huizen te kunnen voetballen, maar na de late afgelasting in Loenen vanwege de veldgesteldheid was SV De Vecht zo verstandig om in Huizen op kunstgras de wedstrijd te laten spelen.
Voor rust in de vrieskou was Zuidvogels nog redelijk schotvaardig, Wouter v.d. Berg maakte zijn naam als schutter weer eens waar en scoorde een loepzuivere hattrick in 45 minuten. Ruststand: 0-3

Na rust, met een verplicht oponthoud van 20 minuten vanwege het her-starten van de lichtinstallatie op het hoofdveld, daalde het niveau van de wedstrijd tot 'onder nul'. Zuidvogels wist nog 1x het net te vinden door weer een treffer van Wouter v.d. Berg en de Loenenaren scoorden een kwartier voor tijd de verdiende ere-traffer via Nicky Boot. Om 22.30 uur floot scheidsrechter Jansen af, voldoende kou geleden door de omstanders deze avond. Eindstand: 1-4