Zuidvogels bekert door ten koste van SCH'44 (2-0)

65'

Groep 3 1e ronde beker (groep 3)

22 oktober 2019 20:00

Dhr. J. de Groot (Almere)

Zuidvogels heeft zich ten koste van SCH'44 uit Harmelen geplaatst voor de 2e KO-ronde van de districtsbeker West-1.

Na een gezapige eerste helft, die werd afgesloten met de openingsgoal van Martin Campbell uit een corner van Gregory Schaken (1-0), leverde de 2e helft iets meer geëngageerd voetbal op van de thuisploeg. Het duurde tot de 65e minuut voordat Zuidvogels de score kon verdubbelen. Daar had het wel invaller Wouter v.d. Berg voor nodig: vanaf rechts inkomend wist hij met zijn geduchte 'linker' de 2e goal in de verre hoek binnen te prikken (2-0).
Kansen daarna op de 3-0 waren er wel, maar door slordigheid van de voorwaartsen ging dat feest niet door.
Een regelmatige overwinning voor Zuidvogels tegen een prima tegenspel biedend SCH'44, een voorheen 2e klasse zondagploeg die voor de 'zaterdag' heeft gekozen.