Bestevaer 3
1271XZ
HUIZEN
tel. 035-5252833

Tegen een sterk verdedigend blok van Olympia spelers probeerde Zuidvogels de 3 punten binnen te halen. Maar door veel gemiste kansen en een soms sterk spelende keeper van den Berg van Olympia bleef het slechts bij één punt vandaag. Met goed spel probeerde de Zuid het verdedigende blok te slechten wat ook vaak lukte, maar het ontbrak aan geluk en scherpte in de voorhoede. En dan zal je zien dat een kleine misstap in de verdediging een penalty en doelpunt oplevert voor Olympia. Eindstand een teleurstellende 1-1.

Direct vanaf de aftrap een kans voor Zuidvogels, Martijn geeft de bal voor op van Zelst die de bal net aan kan tikken maar over de achterlijn verdwijnt.  In de 6de minuut is het Olympia die een kans krijgt. Lucas Min krijgt de bal aangespeeld en probeert met een hakje te scoren, ook zijn inzet verdwijnt over de achterlijn. De daarop volgende minuten volgen de aanvallen van Zuidvogels elkaar op maar leveren nog geen doelpunt op. Tot in de 27ste minuut. Een aanval door het midden van Camps komt via een verdediger van Olympia bij van Waveren terecht. Hij slalomt door de verdediging heen en haalt uit en verschalkt keeper van den Berg 1-0. Direct vanaf de aftrap is het Olympia die de bal in de zestien van Zuidvogels inbrengt waar een ongelukkige Wiegers de bal net raakt met zijn hand, strafschop. Dani Swets achter de bal en hij schiet de bal prima langs keeper Hoelscher 1-1. Tot de rust nog een tweetal kansen voor de Zuid, een voorzet van Koelewijn op van Waveren die prima inschiet maar net naast gaat. En weer Koelewijn die voorgeeft op dit keer van Zelst en zijn hakje gaat ook net naast.
Om een lang verhaal kort te maken een samenvatting van de 2de helft:
Een goed voetballend Zuidvogels, overwegend op de helft van Olympia, creëert kans na kans. Alleen verdwijnt de bal of net naast de goal, net over de goal of wordt weggewerkt door keeper van den Berg. Eindstand 1-1.

Dinsdagavond 22 november om 20:00 uur de bekerwedstrijd Zuidvogels - Overamstel thuis op ons sportpark de Wolfskamer.
Zaterdag 26 november een uitwedstrijd bij Monnickendam om 14:30 uur. De bus vertrekt vanaf de Wolfskamer om 12:30 uur.