Cornelis Dirkszoonlaan 342
1141XS
MONNICKENDAM
tel. 0299-651291

Een verlaat verslag van de wedstrijd Monnickendam - Zuidvogels. Een wedstrijd met enkel aanvalletjes van Monnickendam en veel aanvallen van Zuidvogels met een mooie eindstand van 2-4. De drie punten gingen mee terug naar Huizen.

Al in de eerste minuten wat kansjes voor Zuidvogels maar het eerste doelpunt is voor Monnickendam. Een verkeerde uittrap van keeper Hoelscher komt voor de voeten van Visser die de 1-0 scoort. Maar voor rust stelt Zuidvogels orde op zaken. in de 15de minuut een ingooi van Koelewijn die stuitert een keer bij de goal en Kort tikt m daarna in 1-1. En direct na de aftrap verovert Zuidvogels de bal. Van Waveren krijgt een vrije trap die in de muur beland. Van Kommer neemt in de rebound de bal aan, schiet en het is van Zelst die de bal uiteindelijk in de goal tikt 1-2. In de volgende minuten diverse aanvallen van zowel Monnickendam als Zuidvogels maar die nog niet resulteren in doelpunten. In de 40ste minuut een lange bal van keeper Hoelscher op van Zelst hij wordt vast gehouden door een verdediger van Monnickendam maar weet de bal over de uitkomende keeper Boontje te schieten 1-3. Na de rust kabbelt de wedstrijd voort met aanvalletjes over en weer. In de 75ste minuut is het weer Hoelscher die de bal ver trapt. Dit schot komt terecht bij van Erkel, hij passt op van Zelst. De bal gaat over van Zelst heen maar hij gaat door en schiet op de goal 1-4. Na wat wissels is het in de 81ste minuut Braspenning die de bal langs Hoelscher schiet 2-4. Dit is tevens de eindstand met dank aan enkele spelers van ons 2de elftal Timo, Jurgen en Bram voor het invallen tijdens wedstrijd. Wegens de vele blessures waren zij de enige wissels op de bank naar reserve keeper Mostert.